L-Toys Tālvadības pults vadāms cīnītājs ar skaņas un gaismas efektiem

-12%
L-Toys Tālvadības pults vadāms cīnītājs ar skaņas un gaismas efektiem
Padidinti+
14,99€
16,99€
Ietaupiet: 2,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Aizņemams cīnītājs ar skaņas un gaismas efektiem

\r

Mūsu tālvadības stūmējs ir īsta pērle modelēšanas un tālvadības rotaļlietu pasaulē. Ar uzlabotiem skaņas un gaismas efektiem šis modelis ļauj jums atrasties pašā notikumu epicentrā. Jūs varat dzirdēt dzinēja rūkoņu un viļņojoša gaisa šalkoņu skaņu, savukārt LED gaismas uz iznīcinātāja fuzelāžas piešķir vēl lielāku reālismu.

\r

Tas ne tikai izskatās iespaidīgi, bet ir arī pārsteidzoši spējīgs. Mūsu iznīcinātājs darbojas 27 MHz frekvencē, kas nodrošina vienmērīgu un precīzu vadību pat lielākos attālumos. Tas ļauj veikt dinamiskus manevrus un justies kā īstam pilotam.

\r

Ja runājam par dizainu, mūsu iznīcinātājs izskatās ļoti eleganti. Tā tumši zilā krāsa un daudzie rūpīgi izpildītie korpusa rotājumi piešķir tam atšķirīgu izskatu. Tas ir ne tikai lielisks spēļu rīks, bet arī unikāls dekoratīvs elements jūsu modeļu kolekcijā.

\r

Kas vēl ir iekļauts komplektā? Papildus pašam iznīcinātājam jūs saņemsiet arī tālvadības pulti precīzam manevrēšanai un lidojuma vadībai. Mēs esam pievienojuši arī papildu spārnu komplektu, ko varat viegli piestiprināt un pielāgot iznīcinātāju savām vēlmēm un lidošanas stilam.

\r

Dālvadības pults vadāmais iznīcinātājs ir lieliska dāvana gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuriem patīk aviācija un pilotēšana. Izmantojiet to dārzā, pludmalē vai brīvā dabā un atklājiet prieku, ko sagādā sava iznīcinātāja vadīšana.

\r

Mūsu interneta veikals ir slavens ar to, ka piedāvā augstākās kvalitātes produktus, un šis tālvadības pults vadāmais iznīcinātājs ir lielisks piemērs tam. Pērciet jau šodien un dodieties neaizmirstamā piedzīvojumā debesīs!

\r

Fizelāžas izmēri: 37 cm x 25 cm x 9 cm

\r

Stampas izmēri: 30 cm x 22 cm

\r

Pilota izmēri: 26 cm x 12 cm

\r

Rotaļlieta nesatur baterijas. Lai rotaļlieta darbotos, nepieciešamas AA baterijas.

\r

Tā ir CE sertificēta un atbilst arī EN71. Piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133772
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT