L-Toys Dejas paklājiņš ar krāsainām gaismiņām mūzika

-33%
L-Toys Dejas paklājiņš ar krāsainām gaismiņām mūzika
Padidinti+
44,99€
66,99€
Ietaupiet: 22,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Krāsains spēļu paklājs dejām

\r

Dejas paklājs ir interaktīva un izglītojoša rotaļlieta, kas bērniem sagādās daudz jautrības un lieliskus fiziskās aktivitātes mirkļus. Tas mudina bērnus dejot un kustēties

.\r

Rotaļlieta, kuras izmēri ir 91 cm x 86 cm, piedāvā daudz vietas dažādām deju kustībām. Tā ir ideāli piemērota gan jaunajiem izpildītājiem, kas tikai sāk dejot, gan pieredzējušākiem dejotājiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes.

\r

Tai ir akumulatora barošana, tāpēc to ir viegli pārnēsāt un lietot jebkurā vietā neatkarīgi no elektrības pieejamības. Ideāli piemērots rotaļām gan telpās, gan ārpus tām.

\r

Krāsainā grafika un skaitļu rūtiņas piešķir šarmu un rosina rotaļāties.

\r

Klājs piedāvā līdz 5 dažādiem spēles režīmiem, kurus var viegli mainīt, izmantojot sākuma pogu. Katram režīmam ir atšķirīga melodija. Tas nodrošina, ka nekad nebūs garlaicīgi, un bērni var izvēlēties no plašā iespēju klāsta, lai radītu dažādus spēles scenārijus.

\r

Monitors ar paneli, uz kura tiek attēloti skaitļi, ir ļoti noderīgs rīks, lai parādītu bērniem, uz kuriem laukumiem jāstāv. Tas palīdz viņiem apgūt kustību koordināciju, precizitāti un koncentrēšanās spējas.

\r

Šis paklājs ir arī lielisks veids, kā integrēties, izklaidēties grupā un dalīties brīžos ar brāļiem un māsām vai draugiem.

\r

Šis ir lielisks ieguldījums bērna fiziskajā un intelektuālajā attīstībā. Pateicoties šai rotaļlietai, jūsu mazuļiem būs daudz pozitīvu atmiņu un lielisku brīžu, kas pavadīti aktīvās un radošās rotaļās.

\r

Komplekta sastāvdaļas:

\r

- deju paklājiņš

\r

- instrukcija

\r

Kājiņa izmēri:

\r

91 cm x 86 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

47 cm x 33 cm x 7,5 cm

\r

Tam ir CE sertifikāts un atbilst EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem, kas vecāki par 3 gadiem

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133976
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT