L-Toys Dinozauru deju paklājs 90 cm x 86 cm

-35%
L-Toys Dinozauru deju paklājs 90 cm x 86 cm
Padidinti+
29,99€
45,99€
Ietaupiet: 16,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dezinozauru deju paklājs 90 cm x 86 cm

\r

Dezinozauru deju paklājiņš ir ideāla ierīce, kas izklaidē un aktivizē gan bērnus, gan pieaugušos. Šī unikālā paklājiņa izmēri ir 90 cm x 86 cm, kas nodrošina pietiekami daudz vietas, lai dejotu un kustētos savas iecienītākās mūzikas ritmā.

\r

Galvenā īpašība, kas izceļ šo paklājiņu, ir monitors vienā paklājiņa galā. Šis monitors ļauj izvēlēties vienu no pieciem grūtības līmeņiem, lai izaicinājuma līmeni varētu pielāgot dejotāja prasmēm. Gan iesācējiem, gan pieredzējušiem dejotājiem šis ir lielisks rīks jaunu deju soļu apgūšanai vai esošo prasmju uzlabošanai.

\r

Papildus paklājs izdod skaņas, kas pavada jūsu deju. Skaņu skaļumu var regulēt, lai jūs varētu pilnībā kontrolēt atmosfēru un troksni. Tā ir lieliska funkcija, kas ļauj pielāgot paklājiņu dažādām situācijām un vēlmēm.

Tā ir lieliska funkcija, kas ļauj pielāgot paklājiņu dažādām situācijām un vēlmēm.\r

Ir vēl viena fantastiska paklājiņa funkcija ir gaismas efekti. Dejojot uz paklājiņa, gaismas efekti palīdz norādīt nākamo veicamo soli. Deviņas paklājiņa plāksnītes iedegas pareizā secībā, piešķirot dejas horeogrāfijai uztraukumu un izaicinājumu. Tas ir lielisks veids, kā attīstīt kustību koordināciju un ritmu

.\r

Tādējādi dinozauru tēmas deju paklājiņš ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas apvienot jautrību un kustības. Neatkarīgi no vecuma vai dejas prasmju līmeņa, šis paklājiņš nodrošinās stundām jautras fiziskās aktivitātes un pozitīvu enerģiju. Jūs to atradīsiet šajā interneta veikalā, kas ir gatavs sniegt lieliskus dejas un prieka mirkļus.

\r

Paketes izmēri:

\r

34 cm x 26 cm x 11 cm

\r

Rotaļlietā nav bateriju. Nepieciešamas AA 1,5 V baterijas

\r

Tai ir CE sertifikāts un EN71 atbilstība. Piemērota bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133836
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT