L-Toys Rotaļkrēsls Telefons Klavieru svārsts Svārsts 3-in-1

-31%
L-Toys Rotaļkrēsls Telefons Klavieru svārsts Svārsts 3-in-1
Padidinti+
29,99€
42,99€
Ietaupiet: 13,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Multifunkcionāli ratiņi ar telefonu un klavierēm

\r

Tā ir "3-in-1 rotaļlieta" - tā apvieno apmācības staiguļa, stumjamā staiguļa un klasiskās rotaļlietas funkcijas. Tas ir interaktīvs rotaļu centrs, kas palīdz apgūt pirmos burtus, ciparus, vārdus un formas. Krāsainajam slīdkalniņam ir skaņu elementi, kā arī fiksētas un noņemamas, neatkarīgas detaļas. Mūsuprāt, šis komplekts ir sensacionāla rotaļlieta gan rāpojošiem, gan pirmos soļus sperošiem bērniem. Tā sagādās daudz prieka arī mazuļiem, kuri rotaļājas sēžot, - uzraugot viņu attīstību un paātrinot patstāvības mācīšanos. Spēlēšanās ar staigulīti būs lielisks palīgs mazulim, kurš ir ziņkārīgs par apkārtējo pasauli.

Spēlēšanās ar staigulīti būs lielisks palīgs mazulim, kurš ir ziņkārīgs par apkārtējo pasauli.\r

Sēdeklī ietilpst:

\r

Krēsliņš:

\r

- balta mazgājama tāfele,

\r

- klavieres,

\r

- grāmatas ar pārlokāmām lapām,

\r

- rotējoši elementi,

\r

- grabulis - mobilais telefons,

\r

- telefona ciparnīca ar cipariem,

\r

- spogulis.

\r

Daudzkrāsainajai staigulītei ir daudz priekšrocību. Viena no tām ir noņemamie elementi, kas var būt atsevišķas rotaļlietas, lai izvēlētos elementus varētu ņemt līdzi pastaigā vai piknikā. To vidū ir pildspalva ar izdzēšamu tāfeli, mobilais tālrunis ar grabošiem elementiem iekšpusē un klavieres, kas spēlē jautras melodijas. Daudzfunkcionālā ratiņa lielā priekšrocība ir tā drošība lietošanā. Vienkāršajam, vieglajam dizainam nav asu malu, tam ir neslīdoši riteņi ar regulējamu ātrumu un rokturis ar rievām, kas atvieglo vadību.

\r

Sēdeklītis ir piemērots maziem bērniem līdz 9 mēnešu vecumam. Tas ir lieliski piemērots mazuļiem, lai tie varētu rotaļāties, sēžot priekšā, kā arī vecākiem bērniem, lai tie varētu stāvēt un staigāt ar ratiņiem. daudzkrāsainais bērnu ratiņi ir izgatavots no sertificētas augstākās kvalitātes plastmasas, kas garantē ilgu rotaļlietas kalpošanas laiku. Tas ir iepakots krāsainā kastē, tāpēc ir piemērots kā dāvana vecākiem un viņu mazulim.

\r

Bērnu staigulīša izmēri:

\r

- 45 cm x 32 cm x 42 cm.

\r

Paketes dimensijas:

\r

- 46 cm x 10,5 cm x 34 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134039
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: mēneši: 9+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT