L-Toys Play Station bērnu ratiņi noņemams panelis

54,99€
83,99€
Ietaupiet: 29,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bērnu ratiņi ar noņemamu paneli

\r

Bērnu ratiņi, kurus iesakām visiem mazuļiem, darbojas ne tikai kā palīglīdzeklis soļošanai, bet arī kā rotaļlieta. Bērnu ratiņi ir izstrādāti, domājot par pašiem mazākajiem bērniem, kas ir drošas konstrukcijas un izgatavošanas ar augstas kvalitātes materiāliem garantija. Ierīces apakšdaļā slēpjas bremze, kuru var aktivizēt, ja vēlaties, lai bērns rotaļājas uz vietas. Panelis staigulīša priekšpusē ir noņemams, lai jūs varētu spēlēties, neizmantojot pārējo aprīkojumu. Ar mūsu staigulīti jūs varat rūpēties par sava bērna attīstību jau no mazotnes!

\r

Daudzkrāsainajam panelim ir krāsainas lampiņas un pogas. Jūsu mazulis var spēlēties ar rotējošajām grabulīšiem, taustiņiem un elementiem uz auklām. Rotaļlietai ir ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis un skaļuma regulēšanas poga, kas cita starpā ir noderīga vakara rotaļām. Kā jūs radoši izmantosiet paneli? Daudz veidu! Nospiežot zvaigznītes, jūsu bērns dzirdēs vijoli, trompeti un pat bungas. Nospiežot visas zvaigznītes vienlaicīgi, tiek iedarbināta kopīga melodija. Nospiežot ģitāras elementu, tas ieslēgsies, un jūsu bērns redzēs krāsainas gaismiņas - gluži kā pareizās formas uz stīgām. Rotaļlietā ir arī mazas klavieres, kuras bērns var izmantot, lai radītu savas kompozīcijas.

\r

Tas ir tikai dažas no šī krāsainā paneļa funkcijām mācībām un izklaidei. Pārlūkojiet paši, ko vēl šī rotaļlieta piedāvā!

\r

Iešanas stenda izmēri:

\r

- staigātājs:

\r

- Panelis: 23 cm x 30 cm.

\r

Paketes izmēri:

\r

- 40 cm x 21 cm x 36 cm

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT