UK Elektriskais šūpuļkrēsls šūpuļdziesma dabas skaņas PTP04841

-45%
UK Elektriskais šūpuļkrēsls šūpuļdziesma dabas skaņas PTP04841
Padidinti+
79,99€
145,00€
Ietaupiet: 65,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Elektriskās šūpoles ir ideāls risinājums ikvienam jaundzimušajam. Kad mazulis tiek maigi šūpojams, mamma vai tētis var atvilkt brīdi atelpas sev vai arī uzņemties rūpes par daudzajiem darbiem, kas saistīti ar mazuļa piedzimšanu. Tā var būt noderīga arī garajās negulētajās naktīs.



Regulējamās drošības jostas nodrošina mazuļa drošību. Mīkstais, ērtais sēdeklis ar noņemamu plīša spilvenu zem galvas nodrošina komfortu.


Sēdekļa polsterējums ir noņemams, tāpēc to ir viegli uzturēt tīru, kas ir īpaši svarīgi mazuļiem. Virs atzveltnes ir trīs burvīgi plīša talismani, kas piesaistīs jūsu mazuļa uzmanību, un ar laiku jūsu mazulis vēlēsies tos aizsniegt, lai attīstītu savas smalkās motorikas prasmes. Bērnu šūpuļkrēslu var nofiksēt, lai tas kalpotu tikai kā sēdeklis. Rāmja metāla caurules nodrošina stabilitāti. Kopējais dizains ir ieturētā pelēkā krāsā, tāpēc dīvāns iederēsies jebkurā bērna istabā.



Interaktīvās konsoles funkcijas:

- Taimeris - mēs varam iestatīt šūpoļu darbības ilgumu uz 15, 30 vai 45 minūtēm. Šūpuļdziesma automātiski izslēdzas,

- skaņas funkcijas - šūpuļdziesmā ir 4 šūpuļdziesmas un 4 dažādas dabas skaņas - viļņu skaņas, cikādes u. c. 3 pakāpju skaļuma regulēšanas funkcija ļauj pielāgot melodiju atbilstoši bērna pašreizējām vajadzībām. Vadība ir ļoti intuitīva, un melodiju un skaļuma līmeni var mainīt ar vienu un to pašu pogu. Šūpuļkrēslu var darbināt arī bez melodijas atskaņošanas.

- Šūpoļu jaudas regulēšana - šūpoles ir aprīkotas ar trīs pakāpju šūpoļu ātruma regulēšanu, kas ļauj viegli pielāgot rotaļlietu mazuļa vajadzībām.


Izmēri:
Sēdvietas:

- Aptuveni 1,5 m garš. 26 cm x 19 cm

Kopējais:

- Augstums (līdz augstākajam punktam), apm. 66,5 cm
Uzturēšana:

- 4 x AA baterijas (nav iekļautas komplektā),

- elektrotīkla adapteris (iekļauts komplektā).


Bungas ir iesaiņotas satriecošā kastē, ideāli piemērotas kā dāvana jaunākajam ģimenes loceklim un jaunlaulātajiem vecākiem.

Shop " piedāvā plašu sensorās un interaktīvās rotaļlietas, kā arī karuseļus un spēļu paklājiņus bērniem. Apmeklējiet mūs!



Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133062
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT