RMZ Koka ārsta komplekts bērniem 3+ Aksesuāri 30 e-grāmatas + uzlīmes Drosmīgais pacients

-35%
RMZ Koka ārsta komplekts bērniem 3+ Aksesuāri 30 e-grāmatas + uzlīmes Drosmīgais pacients
Padidinti+
29,99€
45,99€
Ietaupiet: 16,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Apraksts Koka ārsta komplekts Koka komplekts ir lieliska izglītojoša rotaļlieta, lai attīstītu mūsu bērna roku veiklību. Tas ir fantastisks komplekts mazajam ārstam no 3 gadu vecuma. Bagātīgais 20 detaļu inventārs piedāvā bezgalīgas iespējas mazo pacientu ārstēšanai. Atsevišķi komplekta elementi ir īstu medicīnas instrumentu kopijas, kurām piešķirtas draudzīgas formas un košas krāsas. Komplektā esošie priekšmeti sagādās mūsu mazajiem daudz jautrības, ārstējot savus tuviniekus, un vienlaikus ar rotaļu palīdzību novērsīs bailes no īsta ārsta. Medicīnas instrumentu krāsainā forma padara tos draudzīgākus mūsu mazajiem. Viss komplekts noteikti iepriecinās jūsu mazuli. Tas ir iesaiņots koka un parocīgā "čemodāna" kastītē, kas lieliski piemērota dāvināšanai. Komplektam nav nepieciešamas baterijas. Izmēri Iepakojuma izmēri 26x22x11 cm Komplekta saturs - Koka portatīvā šļirce 13,5x4x2,5 cm, - koka šķēres 11,5x6x1 cm, - metāla stetoskops, - koka sīrups ar noņemamu vāku 7x4x4cm, - koka ziedes imitācija 10x3x3cm, - koka termometrs ar mainīgiem temperatūras rādītājiem 12x3x1,5cm, - 2x koka imitācijas kapsulas 4x3x1cm, - 4x koka imitācijas tabletes 2,5x2,5x1,5cm, - 2x koka imitācijas tabletes 4x2,5x0,5cm, - koka lācīša nozīmīte 12x8x0,5cm, - plastmasas nozīmīte ar aukliņu, - koka imitācijas pilieni ar koka pipeti 8x4x4cm, - koka pincete 10x1,5x1,5cm, - koka pamatne ar noņemamām pacienta informācijas kartītēm + zīmuli 18x13x0,5cm, - 5x plāksteri 7x2cm, - 3x uzlīme "Drosmīgs pacients" poļu valodā 5x5cm, - 3x uzlīme "Drosmīgs pacients" angļu valodā 5x5cm, - koka futrālis ar metāla aizdari un ērtu rokturi 25,5x20x9,5cm, - grāmatiņa poļu un angļu valodā, kas māca bērniem par cilvēka ķermeņa uzbūvi (orgāni, kauli, muskuļi, miesa), - grāmatiņa poļu un angļu valodā, kurā bērniem stāstīts, kā uzvesties pie ārsta, ar padomiem .

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT