L-Toys Izglītojošs mazo bērnu galda klavieru bungas

-10%
L-Toys Izglītojošs mazo bērnu galda klavieru bungas
Padidinti+
29,99€
32,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bungu klavieru izglītojošais galds bērniem

\r
\r
\r

Interaktīva galda formas rotaļlieta, kas apvienota ar daudzām aktivitātēm. Elementu daudzveidība padara to ne tikai par jautru ideju, bet arī par oriģinālu veidu, kā veicināt katra bērna pareizu attīstību. Tā kā bērni dažu gadu vecumā iepazīst apkārtējo pasauli ar visām maņām, ir svarīgi viņus pastāvīgi stimulēt. Kāds ir labākais veids, kā to izdarīt? Mācīšanās caur rotaļām.

\r
\r
\r

apaļais panelis slēpj:

\r

- grāmatiņu ar salocītām lapām, kas palīdz apgūt pirmos burtus un ciparus,

\r

- DO-RE-MI klavieres,

\r

- zem lauvas galvas paslēpts spogulis,

\r

- bungas,

\r

- zobratus,

\r

- rotējošs rullītis.

\r
\r
\r

Kā darbojas komplekta sastāvdaļas? Bungas kustina viena otru, slīdošais dienas un nakts rullītis rada skaņas, kas imitē pūces un gaiļa skaņas atkarībā no izvēlētā diennakts laika. Rotaļājoties ar galdu, jūsu mazulis jautri un viegli apgūs dzīvnieku nosaukumus, krāsas un formas, ko papildinās fantastiski gaismas un skaņas efekti. Šis komplekts "2 vienā" ir gan izklaidējošs, gan izglītojošs. Paneli var piestiprināt pie gultiņas vai novietot uz komplektā iekļautajām kājām. Tā ir ļoti daudzpusīga un daudzfunkcionāla rotaļlieta, kas papildus piesaista uzmanību ar krāsainajām krāsām un drošo formu.

\r
\r
\r

Šī izglītojošā rotaļlieta ir piemērota visiem maziem bērniem, kas vecāki par 18 mēnešiem. Šī galda neitrālās krāsas padara to par lielisku rotaļlietu gan zēniem, gan meitenēm, un daudzie piederumi atvieglo kopīgu rotaļu. Galdu darbina 3 AA 1,5 V baterijas, kas nav iekļautas komplektā. Kad rotaļlieta ir ieslēgta, jūs varat atslēgt visas funkcijas. Daudzkrāsainajai rotaļlietai ir CE sertifikāts, un tā ir iepakota krāsainā kartona kastē ar atvērtu vitrīnu.

\r
\r
\r

Kravas izmēri:

\r
\r

- Paneļa diametrs:

\r

- paneļa augstums:17 cm:

\r
\r
\r

Paketes izmēri:\r

- 40,5 cm x 8 cm x 31 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT