Plastilīns Hasbro KD91505

-29%
Plastilīns Hasbro KD91505
Padidinti+
14,99€
20,99€
Ietaupiet: 6,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Play-Doh plastilīns, krāsas ir ideāls komplekts katram mazajam māksliniekam, kuram patīk mīcīt, zīmēt un krāsot. Tāpēc ir pienācis laiks ļaut vaļu iztēlei un radīt skaistus darbiņus! Spēlēšanās ar plastilīnu atmodina bērnu iztēli un rosina radošumu, sniedzot viņiem bezgalīgas iespējas radīt. Rotaļlieta attīsta bērna spēju radoši domāt, atpazīt krāsas un kombinēt krāsas. Tā ietekmē manuālo prasmju, iztēles un koncentrēšanās spēju attīstību. Bērniem patīk gremdēt, stiept, pielāgot, tulkot, griezt, griezt, zīmēt, krāsot utt. Tas viss, pateicoties vienkāršiem un drošiem piederumiem un instrumentiem. Komplektā ir ne tikai plastilīns un krāsas, bet arī krāsojamās lapas un aktivitāšu rullis, ko mazais mākslinieks var izkrāsot ar ūdens pildspalvu. Sensacionāls komplekts katram bērnam! Komplekts nodrošinās brīnišķīgas izklaides stundas. Rotaļlieta ir iesaiņota skaistā krāsainā kastītē, kas lieliski piemērota dāvināšanai. Komplektā ietilpst: 10 krāsu krāsas, 4 x plastilīns, 2 x figūras, 1 pildspalva, 1 aktivitāšu rullis, krāsojamās lapas, spēļu paklājiņš.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 91505
  • Ražotājs: Hasbro
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT