Sandales Teva Original Universal Pride Womens Rainbow Multi

-17%
Sandales Teva Original Universal Pride Womens Rainbow Multi
Padidinti+
49,99€
59,99€
Ietaupiet: 10,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Oriģinālās universālās sandales piešķir papildu spīduma devu ar metāla siksniņām, kas izgatavotas no pārstrādāta poliestera REPREVE®. Šīs drosmīgās sandales, kas cildina vienlīdzību un iekļaušanu, uzlabo Original modeli ar krāsainām detaļām un zoli. Lai palīdzētu stiprināt LGBTQ+ kopienu un atbalstītu grūti izcīnītās brīvības, Teva ziedo 35 000 ASV dolāru kādai LGBTQ+ organizācijai.
 
  • Vislabāk piemērots: valkāšanai visas dienas garumā, valkāšanai uz festivāliem, pilsētas ceļojumiem, ūdens sporta veidiem;
  • ātri žūstošas siksniņas, kas izgatavotas no pārstrādātas plastmasas, izmantojot izsekojamus, pārbaudāmus REPREVE® poliestera Unifi® pavedienus, atbalsta kāju un iztur triecienu, universāla siksniņu stiprināšana Strapping Stytem™ vairāki regulēšanas punkti ļauj izvēlēties absolūti ideāli piemērotu;
  • viegli aizdare ar āķīšiem un cilpām, ātra uzvilkšana un novilkšana ideālai piemērošanai;
  • .
  • Liela EVA zolīte ar papēža vāciņu un arkas sīkfailu papildu atbalstam;
  • Gumijas zole izturībai un saķerei;
  • Vegāniskie apavi izstrādāti, izmantojot sintētiskos un augu valsts materiālus.
Izcelsmes valsts: Honkonga.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri