Eko rotaļlieta Mercedes White push car

-38%
Eko rotaļlieta Mercedes White push car
Padidinti+
65,58€
105,00€
Ietaupiet: 39,42€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Īpašais dizains ļauj pielāgot braucamo daļu bērna vecumam. Trīs varianti izklaidēs gan mazus, gan vecākus, patstāvīgākus bērnus. Visus elementus var brīvi piestiprināt atbilstoši bērna vecumam. Šī funkcionalitāte ļauj rotaļlietai "augt kopā ar bērnu". Multimediju stūre ar īstu sertificētu logotipu ir īsts prieks mazajiem autovadītājiem. Uz stūres ir mūzikas panelis ar melodiju pogām. Īpaša "kāja", kas uzstādīta braucamrīka aizmugurē, nodrošina pilnīgu bērna drošību. Tā bloķē transportlīdzekļa apgāšanos, un bīstamā situācijā blokāde balstās uz zemes un stabilizē braucošo transportlīdzekli. "MERCEDES" licence garantē perfektu automašīnas atveidojumu un izmantoto materiālu augsto kvalitāti. Lukturi, režģis un pat riteņi ir veidoti kā īstiem automobiļiem! Rezultātā braucamā rotaļlieta piesaista uzmanību un ātri kļūst par iecienītu rotaļlietu mājās un pastaigu laikā. Mazākiem bērniem labāk piestiprināt margas un kāju balstus, lai novērstu viņu izkrišanu. Ja bērna augums neļauj viņam piecelties, noņemiet kāju balstus. Tie ļaus jūsu mazulim uz tiem ērti balstīt kājas, tādējādi viņš jutīsies droši un ērti braukšanas laikā. Ar stūri jūs pilnībā kontrolēsiet ātrumu un ceļu. Atkarībā no jūsu vajadzībām rokturi var demontēt, lai brauktu ar klasisko braucamo daļu, ko labprātāk izvēlas vecāki bērni. Uz roktura ir papildu turētājs jūsu vai jūsu mazuļa iecienītākajam dzērienam. Ja jūsu mazulis ar kājām var sasniegt zemi, varat noņemt margas un kāju balstu, lai viņš varētu brīvi braukt. Zem sēdekļa ir plašs glabāšanas nodalījums, kurā var glabāt iecienītākās rotaļlietas un pastaigās atrastos dārgumus.

Bērnu vecums: 3+;

Droša, stabila un izturīga konstrukcija;

Iespēja pielāgot braukšanu atbilstoši vecumam;

Rokturis braukšanai;

Multimediju rokturis;

Salokāmas drošības margas;

Uzglabāšanas nodalījums zem sēdekļa;

Kāju balsti;

Aizsardzības elements pret apgāšanos;

Kopējais svars: 3 kg;

Kravnesība: 25 kg.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT