Pudele 260 ml Philips Avent KD91849

-14%
Pudele 260 ml Philips Avent KD91849
Padidinti+
19,99€
22,99€
Ietaupiet: 3,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Plakanais krūts formas krūtsgalda formas krūtsgalda mīkstums veicina dabisku barošanu, kas līdzinās barošanai ar krūti, un ļauj apvienot barošanu ar krūti un no pudelītes;krūtsgalda īpaši maigā tekstūra ir veidota tā, lai imitētu krūts barošanu;elastīgais, spirālveida dizains ir apvienots ar mūsu unikālajiem, ērtajiem ziedlapiņām, kas nodrošina krūtsgalda elastību un nemaitāšanos, lai barošanas pieredze būtu dabiskāka;Spirāles samazināšanas vārsts ir veidots tā, lai neļautu gaisam iekļūt mazuļa vēderā, samazinot kolikas un diskomfortu;Unikālā pudeles forma ļauj to viegli satvert un turēt jebkurā virzienā, padarot to ārkārtīgi ērtu pat mazām mazuļa rociņām;Plašais kakliņš ļauj to viegli piepildīt un tīrīt. Tikai dažas detaļas, kuras var ātri un viegli samontēt;Philips Avent Natural pudelīte ir izgatavota no materiāla (polipropilēna), kas nesatur BPA*;Paredzēta bērniem no 0 līdz 12 mēnešiem;Ietilpība: 260 ml.

.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 91849
  • Ražotājs: Philips Avent
  • Tilpums: 260 ml
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT