Pudele 270 ml DR. BROWN'S KD82800

-26%
Pudele 270 ml DR. BROWN'S KD82800
Padidinti+
19,99€
26,99€
Ietaupiet: 7,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dr. Brown‘s Options Wide Neck Baby Bottle, 270 ml.

Iezīmes:

Šo pudelīti var lietot ar iekšējo gaisa cirkulācijas sistēmu vai bez tās; Ventilācijas gaisa cirkulācijas sistēma ("Options") samazina vēdera kolikas, regurgitāciju, refluksu un gāzu uzkrāšanos; zemāka oksidēšanās palīdz saglabāt vairāk C, A, E vitamīnu un lipīdu; nav vakuuma barošanas, visvairāk līdzinās barošanai ar krūti; Pētnieki ir atklājuši, ka Dr. Brown‘s pudelītes saglabā vairāk uzturvielu.

Patentēta iekšējā gaisa cirkulācijas sistēma:

Gaiss iekļūst caur pudelītes apkakli un plūst caur iekšējo gaisa cirkulācijas sistēmu; caur caurulīti ieplūst pienā/iepienā tukšajā dobumā virs šķidruma; pienā neveidojas gaisa burbulīši, pudelē nav vakuuma, nav pupiņu saraušanās; mazulim ir ērtāk barot, jo piens plūst brīvi kā no krūts.

Šķiet, ka pudelīte aug kopā ar bērnu - kad kolikas ir pārgājušas, iekšējo gaisa cirkulācijas sistēmu var vienkārši noņemt un pudelīti var atkal lietot!

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 82800
  • Ražotājs: DR. BROWN'S
  • Tilpums: 270 ml
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT