Universālie Ratiņi 2in1 Mutsy KD50436

-13%
Bezmaksas piegāde:
Universālie Ratiņi 2in1 Mutsy KD50436
Padidinti+
619,00€
705,00€
Ietaupiet: 86,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Šis ir stilīgs, elegants un daudzpusīgs bērnu ratiņi.

EVO Industrial ir glīts un stilīgs bērnu ratiņi ar brūnām ādas detaļām. Stūres rokturis un sēdekļa spilvens ir no brūnas ādas.

EVO galvenās stiprās puses ir tā vieglā izkliedētā, divpusēji grozāmā sporta daļa. Sporta sekciju var uzstādīt vai nu ar skatu uz ceļu, vai pretēji. Stūres roktura augstums ir ērti regulējams, un dalītā šasija aizņem ļoti maz vietas. EVO apvieno izturīgu konstrukciju, elegantu jaunu dizainu un īpaši vienkāršu vadāmību.

Iezīmes:

Priekšējie riteņi rotē 360 grādu leņķī un ir bloķējami; Atgāžamā sporta sekcija; Integrēts kāju balsts; Viegli salokāma šasija; Salocītā veidā ietaupa vietu; Ādas rokturu apdare; Ražots Musty, Nīderlandē;

Rāmis:

Kompakts, vietas taupīšana; Ātra salocīšana/izsalocīšana; Svars ar piepūšamajiem riteņiem 8,1 kg; Priekšējie riteņi ir manevrējami un bloķējami; Aizmugurējā ass amortizē triecienus; Regulējams roktura augstums; Iepirkumu soma; Izmēri (izvērstā veidā): 89 cm x 61 cm x 86 cm; Izmēri (salocīti): 69cm x 61cm x 30cm;

PARAKSTS:

Piemērots bērniem no dzimšanas līdz 9 kg; Svars 4,7 kg; Integrētas siksnas ar sprādzēm šūpuļa nēsāšanai; Integrēts logs kuprejā; "Elpojošs" matracis; Izmēri: 84 cm x 44 cm x 60 cm;

SĒDAMĀ DAĻA:

Piemērots bērniem no dzimšanas līdz 15 kg; Svars ar rāmi 11,8 kg; Reversīvs braukšanas virziens; Pilnīgi noliektā stāvoklī; 4 pozīcijās regulējams atzveltnes balsts; Izvelkams jumtiņš; Regulējams kāju balsts; 5 punktu drošības jostas; Buomel.

Sastāv no rāmja, šūpuļa un sporta daļas.

Musty, BeSafe, Cybex, Maxi Cosi autokrēsliņus var aprīkot ar Musty adapteriem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 50436
  • Ražotājs: Mutsy
  • Rāmja svara kontrole: 0
  • Bezmaksas atgriešana 30 d.
  • Ratiņu aprīkojums: 2in1
  • Šasiju stils: sporta
  • Rāmja svars (kg): 8.1
  • Piepūšamie riteņi:
  • Bērnu gultiņas materiāls: auduma
  • Vecums: mēneši: 0+
  • Amortizācija:
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT