Interaktīvā rotaļlieta trušiem UK PTP03452

-36%
Interaktīvā rotaļlieta trušiem UK PTP03452
Padidinti+
19,99€
30,99€
Ietaupiet: 11,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Šis apburošais interaktīvais zaķis noteikti sagādās daudz prieka daudziem bērniem, kuri sapņo par savu īstu mājdzīvnieku. Rotaļlieta ir pilnībā plīša balta ar rozā ausīm. Zaķis dejo uz priekšu, izdodot truša skaņas, un apburoši kustina ausis, padarot to līdzīgāku īstam dzīvniekam. Spēlēšanās ar šādu dzīvnieku ir tīrs prieks. Dažkārt vecāki nevar atļauties īstu mājdzīvnieku loģistikas, veselības vai citu iemeslu dēļ, un bērns vēlas ... lūdz un lūdz ... Tāpēc vienmēr var izmantot piedāvājumu un paņemt mazu zaķēnu, kas vecākiem nerada pārāk daudz papildu pienākumu, bet bērnam ir ar ko nodarboties un ir sapņu mājdzīvnieks, kas ir gandrīz kā īsts. Plīša dzīvnieks var kļūt par bērna labāko draugu;

Rotaļlietas izmēri:
- 17 x 19 x 9 cm;
Plīša zaķis var kļūt par bērna labāko draugu. Rotaļlieta ir iepakota efektīvā iepakojumā un ir lieliska dāvana;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 91369
  • Ražotājs: JOK
  • Interaktīvs:
  • Augstums cm: 17
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT