Lelles Ratiņi S-Toys KD90911

-41%
Lelles Ratiņi S-Toys KD90911
Padidinti+
74,99€
125,00€
Ietaupiet: 50,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mūsu lielākais modelis;Tam ir grozāmie riteņi un salokāms rokturis;Liels klaidonis ar 16 funkcijām;To var konfigurēt dažādos veidos;To var viegli izlocīt un pārvadāt automašīnā;Papildu priekšrocība ir noņemams grozs rotaļlietām un grozs sīkumiem;Bērnu ratiņi ir pilnīgi jauni. Tas ir izgatavots no ļoti labas plastmasas un materiāliem;Tam ir metāla caurules un ļoti labas kvalitātes mīksti gumijas riteņi;Roktura augstums ir aptuveni no 50 cm līdz 85 cm;Ratiņa platums: 40 cm;Ratiņa garums: Mīksto priekšējo riteņu diametrs: aptuveni 13,5 cm;Aizmugurējo riteņu diametrs: aptuveni 17,5 cm;Kabīnes augstums no zemes: 80 cm;Attālums starp aizmugurējiem statņiem: aptuveni 40 cm;Ratiņi ir tikai rotaļlieta un nav paredzēti bērniem vai dzīvniekiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 90911
  • Ražotājs: S-Toys
  • Leļļu ratiņu tips: ratiņi ar šūpuli
  • Augstums cm: 85
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT