Lelle Emīlija 33 cm Antonio Juan 25196

-37%
Lelle Emīlija 33 cm Antonio Juan 25196
Padidinti+
59,99€
94,99€
Ietaupiet: 35,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Meitene vārdā Emīlija 25196 ir modelis no Antonio Juan zīmola piedāvātās 33 cm augsto leļļu kolekcijas. Lellei ir zilas acis, kas izceltas ar garām skropstām un maigu uzacu kontūru. Emīlijai ir vidēji gari gaiši mati ar bārkstīm, kas ir sasietas ponija astē. Turklāt lelles galvu sedz smilškrāsas galvas siksna ar zirnīšu motīvu, kas izgatavota no silta trikotāžas materiāla.

Friziera smilškrāsas galvassega ir izgatavota no silta trikotāžas auduma. Pusgarie mati ļauj mazajiem ķemmēt meitenītes matus un veidot viņai dažādas frizūras.

Lelle izskatās kā īsta, sīka meitenīte, pateicoties viņas sārtajiem vaigiem un krokām un bedrītēm uz rumpja. Lellei ir autentisks plats deguns, slaidas rokas un spīdīgas lūpas.

Visā laikā Emīlija ir izgatavota no vinila. Materiāls nozīmē, ka lelle var ieņemt dažādas pozas un var patstāvīgi sēdēt.

Skaistā meitene ir tērpusies elegantā baltā blūzī ar rozā punktiņu motīvu, bufetes piedurkņu galiem un bordo krāsas velvetes šortos. Komplekts ir papildināts ar bēšas krāsas vestīti ar bordo krāsas punktiņu rakstu, kas izgatavota no trikotāžas. Emīlija ir apgādāta arī ar viršu šalli un sasietiem baltiem apaviem no ādai līdzīga materiāla. Komplektu papildina aksesuāri: baltas zeķubikses un siltas bēšas krāsas zeķubikses , ko rotā brūni zirnīši.

Meitenīte ir iesaiņota kartona kastē ar ražotāja logotipu. Saliktā lelle lieliski noderēs kā dāvana.

Antonio Juan zīmols specializējas spāņu leļļu ražošanā, kas izskatās kā īsts jaundzimušais. Spēlējoties ar šādām atveidotām lellēm, tā kalpos pēc iespējas ilgāk, un jaunās māmiņas priecāsies par iemīļoto draugu. Spāņu lelles liks jaunajām meitenēm apgūt prasmes rūpēties un uzņemties atbildību par otru cilvēku.

Komplektā ietilpst:

  • 33 cm augsta lelle;
  • balta blūze;
  • smilškrāsas veste, kas rotāta ar zirnīšu rakstu;
  • bordo krāsas bikses ar gumiju;
  • baltas zeķubikses;
  • smilškrāsas siltās bikses ar bordo krāsas punktiņiem;
  • baltas kurpes;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121002
  • Ražotājs: Antonio Juan
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT