Guļammaiss ergoPouch KD120042

-29%
Guļammaiss ergoPouch KD120042
Padidinti+
39,99€
55,99€
Ietaupiet: 16,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

ergoPouch Bērnu guļammaiss un kombinezons 3-12M 1.0TOGBerries
Cat. ZEPSS-1.0T03-12MBE20

Austrālijas zīmola ergoPouch zīdaiņu guļammaisiņš nodrošinās mazuļa ķermeni ērtā stāvoklī, kamēr viņš guļ, un vienlaikus neļaus viņam pētīt. Tā ir piemērota bērniem vecumā no 3 līdz 12 mēnešiem. Elastīgie sānu ieliktnīši nodrošina mazulim vairāk vietas kustībām. Izstrādājums ir gandrīz pilnībā izgatavots no dabīgām organiskām šķiedrām ar nelielu daudzumu elastāna. Elpojošais un elastīgais materiāls nodrošina komfortu un ērtības, lai novērstu mazuļa pārkaršanu.

Kāpēc izvēlēties ergoPouch gulēšanas spilvenu savam mazulim?

ergoPouch bērnu guļammaisiņš garantē drošu un ērtu miegu. Īpašais piegriezums ļauj atvieglināti pieguļ, vienlaikus droši ietinot mazuli un miega laikā uzturot viņam atbilstošu temperatūru. Izgrieztie rāvējslēdzēja aizdares aizdares rāvējslēdzēji ļauj guļammaisu pārveidot par ērtu kombinezonu ar legīniem un neslīdošiem kāju paliktņiem. Šis funkcionālais risinājums ir lieliski piemērots gan ceļošanai, gan mājās, kad bērns pamostas un iznāk no sedziņas. ErgoPouch ir drošs jūsu mazulim - Starptautiskais gūžas locītavu displāzijas institūts ir piešķīris tam nosaukumu "Gūžas veselīgs".

TOG vērtējums:

TOG ir skala, kas ļauj pielāgot mazuļa drēbju biezumu viņa apkārtējās vides temperatūrai. Ar tās palīdzību apzinīgs vecāks zina, kā uzturēt bērnu siltumā, nepārkarsējot bērnu. Autiņbiksītes ergoPouch ar TOG marķējumu palīdz saglabāt mazuļa siltumu pirms gulētiešanas, nelietojot papildu apģērbu.

1.0 TOG iesaka, ka kokons, autiņš vai cits ergoPouch izstrādājums ir paredzēts lietošanai, kad temperatūra bērna istabā ir no 21 °C līdz 24 °C. Lai vecākiem būtu vieglāk pārbaudīt temperatūru bērna vidē, ergoPouch izstrādājumiem ir pievienots istabas termometrs.

Galvenās funkcijas:
- pateicoties TOG kategorijas pārklājumam, mazulim nav nepieciešamas papildu segas.
- ir droša, slēpta drošības aizdare
- sistēma 2-in-1 ļauj pārveidot tradicionālo guļammaisu par guļamvalku.
- izgatavots no ādai draudzīgas organiskās kokvilnas
- audums ir elpojošs, novērš svīšanu un palīdz jums gulēt ilgāk
- visas etiķetes nekairina mazuļa maigo ādu
- elastīgais materiāls plediņa sānos neierobežo mazuļa kustības
- izgatavots no vairāk nekā 400 pavedieniem
- pagarinātā autiņbiksīšu apakšdaļa nodrošina kustības un komfortu miega laikā.
- viegla piekļuve autiņbiksīšu maiņai

Materiāls:
Ārējais audums:
- Materiāls: 100% organiskā kokvilna
oderējums:
- Materiāls: 100% organiskā kokvilna
oderējums:
- Materiāls: 100% organiskā kokvilna
Sānu apdare:
- Materiāls: 95º organiskā kokvilna, 5% elastāns

Vecums: no 3 līdz 12 mēnešiem
Svars: 6 līdz 10 kg
Izmērs: no 62 līdz 76 cm

Izmēri:
- Kopējais garums: 80 cm
- būrīša platums 32 cm
- gurnu platums 40 cm


Izmēri iepakojumā:
- 31 cm plats
- augstums 30 cm
- 2 cm biezs

Kopšana:

- mazgāt temperatūrā, kas norādīta uz etiķetes
- gludināt zemā temperatūrā saskaņā ar etiķetē norādīto ieteikumu.
- nemērcēt
- nebalināt
Ražotājs iesaka izstrādājumu mazgāt veļas žāvētājā.

ergoPouch kolekcija ir veidota, iedvesmojoties no skandināvu dizaina. Tā izceļas ar mūžīgām krāsām, kas ir piemērotas ikviena bērna istabai. Izstrādājumi ir izgatavoti no dabīgiem augstākās kvalitātes materiāliem, tostarp no organiskās kokvilnas, kas ir gaisīga, elpojoša un tāpēc draudzīga mazuļa ādai. ergoPouch izstrādājumi ir izstrādāti apzinīgiem vecākiem, kuri vēlas, lai viņu mazulim būtu silti un ērti, nepārkarsējot viņa ķermeni. Lai atvieglotu šo uzdevumu, izstrādājumos ir TOG skalas marķējums, kas norāda, cik apģērba slāņu mazulim vajadzētu valkāt pie noteiktas apkārtējās vides temperatūras.

ergoPouch ir Austrālijas uzņēmums, kas izstrādā un ražo augstas kvalitātes pārsegus, pārsienamās drēbes un kombinezonus zīdaiņiem. Uzņēmumu 2009. gadā dibināja miega trūkuma nomocītā māmiņa Alina Sack. Pateicoties pirmajam kokonam, ko viņa pati uzšuva, bezmiega nakšu problēma izzuda, un Alina nolēma atbalstīt citas māmiņas cīņā par veselīgu miegu un mazuļu attīstību. Visi ergoPouch produkti ir izgatavoti, izmantojot tikai dabīgas, elpojošas šķiedras, piemēram, organisko kokvilnu un bambusu. Izstrādājumiem ir ergonomiskas formas, kas nodrošina veselīgu mazuļa attīstību un augšanu. Starptautiskais gūžas locītavu displāzijas institūts ir oficiāli atzinis izstrādājumus par "veselīgiem gūžas locītavām". Visam klāstam ir TOG kategorija, kas piemērota visām temperatūrām un gadalaikiem. Mūsdienīgs un moderns dizains vēl vairāk mudinās māmiņas ķerties pie šiem izstrādājumiem. ergoPouch ir vadošais un godalgotais zīmols Austrālijā, un uzņēmuma izstrādājumi tagad tiek pārdoti visā pasaulē.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 120042
  • Ražotājs: ergoPouch
  • Vecums: mēneši: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT