Spēle Abino Animals. Attēlu domino

-51%
Spēle Abino Animals. Attēlu domino
Padidinti+
5,99€
11,99€
Ietaupiet: 6,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Šī ir klasiska galda spēle bērniem;

Atšķirībā no tradicionālā domino ar punktiņu kauliņiem, šajā spēlē domino kauliņi ir apzīmēti ar attēliem, tāpēc spēlēt var pat bērni, kuri vēl neprot skaitīt;

Kā spēlēt?

Mazo spēlētāju uzdevums ir no domino kartītēm izveidot čūsku tā, lai kartītes savienotos ar vienu un to pašu attēlu;

Vecāki bērni var spēlēt saskaņā ar domino spēles noteikumiem. Kartes tiek apgrieztas un samaisītas. Katrs spēlētājs izlozē 5 domino kārtis un tur tās tā, lai citi spēlētāji neredzētu to attēlus. Jaunākais spēlētājs sāk spēli, novietojot vienu no kartītēm ar augšu uz augšu vietā, kur visi to var redzēt. Spēle tiek izspēlēta pēc kārtas apļa veidā. Spēlētājs pievieno vienu no kartēm novietotajai kartei no jebkuras puses, bet tikai tā, lai kartes būtu savienotas ar vienu un to pašu attēlu. Turpmākajos piegājienos kārtis drīkst pievienot tikai ķēdei priekšpusē vai aizmugurē esošai kartei. Ja spēlētājam nav vajadzīgās kartes, viņš/viņa paņem vienu no kartēm, kas novietota ar augšu uz leju. Ja šī karte nav pareizā karte, spēlētājs beidz savu gājienu, un nākamais spēlētājs turpina spēlēt. Spēli uzvar spēlētājs, kurš pirmais novieto pēdējo pieejamo karti.

Kastītē ir 28 domino kārtis;

Bērniem no 4 gadu vecuma;

Spēlētāju skaits: 2+

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 97377
  • Ražotājs: Abino
  • Galda spēles veids: Domino
  • Vecums: gadi: 4 +
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT