WOOPIE Zivju ķeršanas komplekts

-36%
WOOPIE Zivju ķeršanas komplekts
Padidinti+
19,99€
30,99€
Ietaupiet: 11,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

WOOPIE makšķerēšanas komplekts ir lieliska spēle visai ģimenei. Tikai atcerieties koncentrēties, jo zivis ir gudras un ne vienmēr pieķeras āķim. Šī arkādes ģimenes spēle sagādās daudz smaidu un jautrības, vienlaikus uzlabojot refleksus un koncentrēšanās spējas visiem spēlētājiem. Mēs esam pārliecināti, ka šī klasiskā spēle raisīs daudz emociju un arī iemācīs bērniem veselīgas konkurences noteikumus. Makšķerēšanas rotaļlieta ir veidota košās krāsās, kas viegli piesaistīs bērnu uzmanību. Komplektā ir četras kastes zivju ķeršanai. Nospiežot slēdzi, makšķerēšanas dēlis lēnām griežas mūzikas ritmā, un dažas zivis atvērs muti, lai tās varētu noķert. Komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla;

Raksturojums:
- no 3 gadu vecuma;
- līdz 4 personām;
- skaņas efekti;
- zivju dēlis griežas;
- augstas kvalitātes materiāls;
- komplektu darbina 3 AA baterijas (nav iekļautas komplektā) ;

Komplektā ietilpst:
- zivju dēlis;
- 4 makšķeres;
- 45 krāsainas zivis;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 89581
  • Ražotājs: Woopie
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT