Ceļojumu Gultiņa JOK KD89354

-36%
Ceļojumu Gultiņa JOK KD89354
Padidinti+
44,99€
69,99€
Ietaupiet: 25,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Elegantais bērnu baseins būs noderīgs daudzām rotaļām. Tas ir lieliski piemērots, lai noturētu mazuli vienā vietā kopā ar viņa rotaļlietām slēgtā rotaļu zonā vai lai pasargātu dārzu, kurā atrodas mazulis, piemēram, no mājdzīvniekiem;Baseins ir izgatavots no plastmasas caurulēm, kuras var viegli salocīt. Materiāls ar dinozauru attēlu ir patīkams pieskārienam un viegli tīrāms;Komplektā ietilpst 35 krāsainas bumbiņas, ar kurām bērns var spēlēties virpuļbaseinā;Izmēri:- tapas diametrs 108 cm;- augstums 66 cm;- krāsaino bumbiņu diametrs: 7, 6, 5 cm;- caurules diametrs: 2,2 cm;Konstrukcija ir stabila, un materiāls ir elegants ar pamatīgu dinozauru attēlu. Komplektu var viegli novietot istabā, uz terases un pat pludmalē;Komplekts ir iepakots kartona kastē;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 89354
  • Ražotājs: JOK
  • Atverama mala bērnam: nav
  • Piederumi komplektācijā: ir
  • Regulējams apakšas augstums: nav
  • Manēžas tips: rotaļu manēža
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT