Stumjama rotaļlieta dabīgā koka Moover 088886

-42%
Stumjama rotaļlieta dabīgā koka Moover 088886
Padidinti+
69,99€
119,00€
Ietaupiet: 49,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Koka bērnu staigulītis bērniem ar sarkaniem riteņiem papildina Moover Classic Big sēriju. Funkcionālā rotaļlieta ir izgatavota retro stilā. Ērtais dizains ir noderīgs bērna pirmajiem soļiem. Bērnu staigulīša izmēri ir aptuveni. 43 cm augstumā, tāpēc staigāšana neradīs jūsu bērnam nekādas problēmas. Atdzīviniet bērnības atmiņas, apbrīnojiet savu mazuli ar gadiem senu rotaļlietu un atklājiet bērnu pasauli no jauna.

Tikai dabīgi materiāli

Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no 10 mm bieza dabīgā bērza finiera un koka riteņiem, kas pabeigti ar gumiju. Bērnu ratiņi ir pārklāti ar ekoloģiski sertificētu krāsu. Tāpēc jums nav jāuztraucas par vielām, kas sensibilizē jūsu bērnu.

Pretslīdoša grīda
Noguris no trokšņainām rotaļlietām? Izmantotie pretslīdes riteņi samazina kaitinošo troksni. Risinājums pasargā mūsu dzīvokļa grīdas un pašu rotaļlietu no nodiluma. Turklāt gumijas darbojas kā "buferi", lai aizsargātu durvju rāmjus un sienas. Kā zināms, katrs ezīši pārvietojas savā tempā. Riteņu polsterējums samazina staigulīša maksimālo ātrumu un ļaus to individuāli pielāgot lietotājam. Nekad vairs nebūs jāuztraucas par to, ka jūsu rotaļlieta aizbēgs. Staigulītē izmantota dubultā bremžu sistēma. Rotaļlieta nezaudē savu vieglo vadāmību.

Izturīgs dizains

Ratiņš ir pilnībā stabils un nenokarājas. Tam ir sarkans rokturis, kas atbalsta mācīšanos staigāt un nodrošina atbalstu bērnam. Bērns ratiņos var pārvietoties uz priekšu un atpakaļ, padarot rotaļas vēl jautrākas. Ratiņi ratiņiem arī pasargā ratiņu rāmi no apgāšanās. Bērns, kas mācās staigāt, cenšas saglabāt līdzsvaru un stabilitāti. Tomēr tas ne vienmēr izdodas uzreiz. Tāpēc visas ratiņu malas ir noapaļotas, lai palielinātu bērna drošību. Solidā izgatavošana palielina rotaļlietas vērtību un vairo bērnu un viņu vecāku uzticību zīmolam. Mācīšanās staigāt ar Moover bērnu ratiņu palīdzību ikdienas pienākumu padarīs par priecīgu pieredzi.

Izstrādāts atbilstoši bērnu vajadzībām

Rotaļlieta ir izstrādāta, ņemot vērā bērnu uzvedību un vajadzības. Dānijas speciālisti veica pētījumu par to, kā bērni reaģē uz savām sajūtām. Viņi koncentrējās uz to, kas visvairāk piesaista bērnu uzmanību. Ar ko viņiem patīk spēlēties. Kādas krāsas rotaļlieta piesaista viņu uzmanību. No kāda materiāla rotaļlieta ir izgatavota, ka viņi pēc tās sniedzas pirmie. Izstrādājot staigulīti, ražotāji balstījās uz iegūto informāciju. Rotaļlietas detaļas ir pilnveidotas tā, lai tā kalpotu ne vienu vien reizi vien.

Spēles priekšrocības

Rūpējieties par bērna pareizu attīstību. Mazulis iemācīsies spert pirmos soļus, spēlējoties ar lellēm vai rotaļu automašīnām. Kad bērns sāks nopietni staigāt, viņš varēs pārbaudīt savas spējas uz nelīdzena reljefa. Stumjamā ratiņa pavadībā staigāšana kļūs drošāka. Gājējs attīsta maņu integrāciju un stimulē bērna maņas. Rotaļlieta veicina arī vairāk kustību aktivitāšu. Kad bērns būs vecāks, rotaļlieta noderēs kā bērnu ratiņi, piemēram, brāļu un māsu pārvadāšanai.

Rotaļlietas montāža

Moover zīmola piedāvātais bērnu ratiņu komplekts tiek piegādāts plakana kartona kastē ar detaļām, kas jāsaliek. Uzņēmums ir izmantojis īpašu Moover snap sistēmu, lai rotaļlietu saliktu ātri un viegli. Montāžai nav nepieciešami nekādi instrumenti, un viss process aizņem tikai dažas minūtes. Sekojiet komplektā iekļautajām instrukcijām. Rotaļlietā nav mazu detaļu, tāpēc tā ir piemērota rotaļām bērniem, kas vecāki par 8 mēnešiem.

Nedaudz par pašu zīmolu
Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotāja piedāvājumā ir dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņi maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Moover attaisnos jūsu cerības.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121259
  • Ražotājs: Moover
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT