Niplette Philips Avent 1 gab SCF152/01

-38%
Niplette Philips Avent 1 gab SCF152/01
Padidinti+
44,99€
71,99€
Ietaupiet: 27,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Vienkāršs, efektīvs risinājums ieplaku krūtsgala sprauslām;
Niplette palīdz māmiņām, kas baro bērnu ar krūti, ja krūtsgals ir plakans vai ieplaisājis;
Šis unikālais un modernais instruments ir vienkāršs, neķirurģisks un ilgstošs risinājums;
Nepārtraukti lietojot dažas nedēļas, krūtsgals saglabāsies stāvus;
līdz pat 10 % sieviešu ir ieplaisājuši vai neattīrīti krūtsgali. Tas rada psiholoģiskas problēmas un zīdīšanas problēmas gan mātei, gan bērnam. Kad bērns sūc, krūtsgals ir jāizvirzās ārā. Pretējā gadījumā Niplette ir vienkāršs un ērts risinājums, kas var palīdzēt. Izmantojot šo rīku, sievietes ar plakaniem vai padziļinātiem krūtsgali var ērti zīdīt;
. Rīks sastāv no caurspīdīgas krūtsgala formas ar blīvējošu lūpu, kas piestiprināta pie vārsta un
Kausiņu ar vienu roku tur virs krūtsgala areolas, un ar 5 ml šļirci ievelk gaisu, lai ievilktu krūtsgali uz iekšu. Lietotājs kontrolē sūkšanu un var izvilkt krūtsgali tik spēcīgi, cik tas ir ērti. Pēc krūtsgala izvilkšanas un rūpīgas šļirces atdalīšanas no vārsta lietotāja var turpināt parastās darbības un diskrēti nēsāt Niplette zem krūšturis. Sākotnēji ieteicams lietot pēc iespējas ilgāk;
Ideālā gadījumā Niplette pirms grūtniecības vajadzētu lietot pēc 8 stundām dienā vai naktī;
Ja krūtis nav pārāk jutīgas, to var lietot pirmajos sešos grūtniecības mēnešos ilgstošai korekcijai vai pēc bērna piedzimšanas dažas minūtes pirms katras barošanas. "Niplette" izvelk krūtsgali, lai bērns varētu to viegli apskatīt, un palīdz uzsākt zīdīšanu pirmajās dienās.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT