Leļļu māja KX 70cm pelēka

54,99€
83,99€
Ietaupiet: 29,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Krāšņa un moderna koka leļļu māja būs ikviena bērna sapnis; moderna māja kā no pasakas liks ikvienam mazulim justies kā likumīgam villas īpašniekam, un, pats galvenais, tā būs ideāla mājvieta visām lellēm, talismaniem un figūriņām; plašās istabās varēs izmitināt pat jūsu bērna draugu atvestos viesus; 3 stāvu māja ar 5 guļamistabām un terasi: Virtuve, vannas istaba, guļamistaba, dzīvojamā istaba, kāpnes;Kā jau īstai mājai pienākas, tai ir pievienotas skaistas koka mēbeles, kas lieliski papildinās jebkuru telpu;Starp mēbelēm atradīsiet:Skaistu skapi ar atveramām durvīm, kas ir ideāli piemērots arī bērna dārgo nieciņu glabāšanai;Koka gultu ar mīkstu matraci, kas liks katrai lellei pamosties spirgtai un gatavai jautrām rotaļām;Koka lampu;2 ērtus krēslus;Apaļu galdu;Plītiņu ar nosūcēju un atveramām durvīm;Skapi ar izlietni un atveramām durvīm;Tualetu;Šūpuļzirgu;Unikālā koka villa ir priekšlikums radošai un attīstošai izklaidei, kurā nekad nav garlaicīgi;Spēlēšanās ar šo mājiņu stimulē iztēli, rosina neordināru domāšanu un veicina manuālo prasmju pareizu attīstību;Turklāt, spēlējot dažādas lomas, bērns apgūs vērtīgas sociālās kompetences, kas izrādīsies neaizstājamas pieaugušo dzīvē;Šī unikālā villa būs trāpīga dāvana un noteikti kļūs par bērna mīļāko rotaļlietu;Pārsteidz detaļu kvalitāte un precizitāte. Miniatūrās mēbeles, grafikas uz sienām padara māju unikālu;Jūs varat būt pārliecināti, ka mēs neesam aizmirsuši arī par pašu svarīgāko - bērna drošību. Visi namiņa elementi ir rūpīgi slīpēti, lai jūsu bērns rotaļu laikā nesaņemtu šķembas rokā;Mājiņa ne tikai garantēs lielisku izklaidi, bet arī būs lielisks dekors jūsu bērna istabai. Spilgtas, pieskaņotas krāsas un minimālisma stils iederēsies jebkurā interjerā;Mājas izmēri:Kopumā: 60 cm x 24 cm x 70 cm;1. un 2. stāva augstums: 18,5 cm;3. stāva augstums: 26 cm;Iepakojuma izmēri: 68 cm x 30 cm x 15 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 92316
  • Ražotājs: KX
  • Leļļu mājas augstums, cm no 51 līdz 100
  • Materiāls: koka
  • Augstums cm: 70
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT