Figūriņa COMANSI KD98041

-0,21€
Figūriņa COMANSI KD98041
Padidinti+
3,99€
4,20€
Ietaupiet: 0,21€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Kapteinis Amerika ir izdomāts Marvel komiksu supervaroņa tēls. Džo Saimona un Džeka Kirbija radītais komikss "Captain America Comics" pirmo reizi iznāca 1941. gada martā. Gadu gaitā ir pārdoti aptuveni 210 miljoni Captain America komiksu eksemplāru 75 valstīs

.Lai gan "Kapteinis Amerika" ir tituls, ko piešķir cilvēkam, kurš valkā uzvalku un vairogu, visbiežāk tas tiek asociēts ar Stīvu Rodžersu. Stīvs Rodžerss ir slaids, tēlotājmākslas students. Otrā pasaules kara laikā viņš sapņoja par militāro dienestu, taču diemžēl viņam traucēja veselība. Stīvs, kurš ir tievs un ar sliktu veselību, tiek atzīts par nederīgu militārajam dienestam. Ar norautu degunu viņu uzrunā kāds vecākais virsnieks un viņš brīvprātīgi piesakās piedalīties zinātniskā eksperimentā. Eksperimenta rezultātā Stīva ļenganais ķermenis kļūst muskuļots un spēcīgs, un viņš kļūst par varoni - Kapteini Ameriku, bruņotu ar vairogu un aizstāvējošu savas valsts pilsoņus...

Kapteinim Amerikai nav pārcilvēcisku spēju. Taču, pateicoties superkareivja serumam, viņa spēks, izturība, ātrums, maņas un refleksi ir labākie, kādi vien cilvēkam var būt. Stīva Rodžersa organisms pats nepārtraukti ražo superkareivja serumu, tāpēc tā iedarbība nekad nenoveco. Gadu gaitā uzkrātā pieredze ir padarījusi Kapteini Ameriku par lielisku taktiķi un vienības vadoni. Viņš ir arī cīņas mākslu eksperts. Stīvs Rodžerss ir atzīts par vienu no labākajiem kaujiniekiem pasaulē.

Ar figūriņām bērni spēlē tēlainas spēles (pazīstamas arī kā lomu spēles, dramatiskās, tematiskās, sižetiskās, fantāzijas, simboliskās). Šādas spēles sākas bērna otrajā dzīves gadā un dažādās formās turpinās līdz pat pilngadībai. Iztēles spēlēs bērni veido vārdiskus un prāta darbības plānus, uzņemas lomas un pārkārto priekšmetus un darbības tā, lai varētu izteikt savas jūtas un domas. Šīs spēles uzlabo bērnu atmiņu, bagātina valodu, paplašina vārdu krājumu, stiprina spēju spriest pat pretrunīgu faktu priekšā un veicina elastīgu un atjautīgu domāšanu.

Figūras augstums - 10 cm.

Nepiemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam.

Rūpnīca izgatavota Spānijā.

Saskan ar ES veselības un drošības prasībām.

Atbilst visiem rotaļlietu kvalitātes standartiem: EN 71.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 98041
  • Ražotājs: COMANSI
  • Figūriņu tips: filmu varoņi
  • Dzimums: zēnam
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT