Bērnu Gulta gultas mājiņa 80x160 Magnat KD83123

-13%
Bezmaksas piegāde:
Bērnu Gulta gultas mājiņa 80x160 Magnat KD83123
Padidinti+
219,00€
249,00€
Ietaupiet: 30,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bērnu gulta, kas imitē māju, ir daudzu bērnu sapņu piepildījums;

Galdiņam ir unikāls stils un izpildījums, kas nodrošina lietošanas drošību un atpūtas komfortu;

Galds ir izgatavots, izmantojot vislabāko priedi un trīskārši krāsots ar videi draudzīgu laku;

Sānu paneļi izgatavoti no MDF;

Galdiņa malas sastāv no 10 elastīgām (liektām) bērza sloksnēm, kas savienotas ar polsterējuma sloksni;

Visi krāsošanas materiāli ir sertificēti Valsts higiēnas institūtā;

Matracis nav iekļauts komplektā;

Iekšējie izmēri (matracis): 160x80 cm;

Iekšējie izmēri: 164x87 cm;

Gultas augstums: 124 cm.

PIEZĪME: šai gultai kā papildaprīkojums ir pieejams apmale.

Mārijas Montesori skolotājas un pedagoģes Marijas Montesori metodika veicina bērna patstāvību. Viens no veidiem ir gulta, kas ir gandrīz nekustīga no zemes, kurā bērns var pats uzkāpt un izkāpt.Marija Montesori (1870-1952) bija itāļu ārste un pedagoģe, kas izstrādāja un pilnveidoja Montesori izglītības metodi. Šī metode veicina bērnu patstāvību un personības attīstību, rosina ņemt vērā viņu individuālās vajadzības un pamanīt "jūtīguma periodus", kad bērns ir ārkārtīgi uzņēmīgs pret konkrētu informāciju.

Montesori metodes piekritēji iesaka bērnu nelikt augstā, slēgtā gultiņā ar režģu grīdu, bet gan gultā, kas atrodas tikko virs zemes un sastāv tikai no matrača režģa, plānas koka pamatnes vai vienkārši no taisnstūra no siltumu saglabājoša materiāla un matrača.

Populāri ir arī izgatavot gultas rāmi mājiņas formā, kas nav nepieciešams, bet piešķir gultai skaidrākas robežas, un to var izmantot, lai piekarinātu jumtiņu, rotaļlietas, gaismiņas.

Montesori gultas priekšrocības

Pārvietošanās brīvība. Jūsu mazulis var iekāpt gultā un izkāpt no tās, kad vien vēlas. Tiek apgalvots, ka bērni, kuriem ir iespēja izpētīt pasauli, ātrāk attīstās, agrāk apgriežas, rāpo un staigā, jo viņus motivē vieglāk sasniedzama vide. Pašpārliecinātība. Bērnam ir spēja tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem, kas palīdz viņiem justies pārliecinātākiem, saskaroties ar jaunumiem. Bērnam, kurš naktī ir nobijies, nav jāzvana vecākiem, viņš var pats aiziet pie viņiem, un, agri pamostoties, viņam nav jānoguļ gultiņā ar līstēm pie griestiem, viņš var izkāpt un paņemt savas rotaļlietas (kurām saskaņā ar Montesori metodi jābūt bērnam sasniedzamā augstumā). Patstāvība. Bērnam jau no mazotnes tiek dotas tiesības pašam pieņemt un īstenot lēmumus. Patstāvīgi pieceļoties un apgulšoties, kā arī spējot paņemt rotaļlietas, bērns pierod būt patstāvīgs, nodarbinot sevi, bez nepieciešamības pastāvīgi lūgt vecāku palīdzību un uzmanību. Montesori metode arī rosina bērnu rūpēties par savu apkārtējo vidi, piemēram, liekot bērnam pašam gultiņā zemā stāvoklī. Cieņa pret bērna vajadzībām. Bērnam tiek ļauts pašam veidot dienas ritmu un ieklausīties savā ķermenī. Viņš var dabiski pamosties, izvēlēties, kad viņš vēlas celties un nodarboties ar savām aktivitātēm un kad viņš vēlas atgriezties gultā un nogulties gulēt. Tieša saziņa ar bērnu. Montesori gulta dod vecākiem iespēju apgulties blakus bērnam, lai lasītu stāstu, rotaļātos, pabarotu vai iepazītos ar viņu, samīļotu un mierinātu, ja bērns ir slims vai satraukts. Miegains bērns nav jāpārvieto, vecāki var vienkārši maigi izslīdēt un doties atpakaļ uz savu gultu. Bērnam ir sava telpa, bet viņš ir viegli sasniedzams, kas sniedz lielāku drošību.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 83123
  • Ražotājs: Magnat
  • Izmēri cm: 80x160
  • Vietu skaits: 1
  • Atvilktne: nav
  • Materiāls: koks+mdf
  • Gultas platums, cm: 80
  • Gultas garums, cm: 160
  • Komplektā matracis: nav
  • Gultas veids: gultas mājiņa
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT