Baseins Bestway KD89265

409,00€
549,00€
Ietaupiet: 140,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Rāmēts dārza baseins, kas karstā dienā nodrošinās lielisku atvēsinājumu. Sensacionālais apaļais baseins ar iespaidīgajiem izmēriem ļaus atpūsties un izklaidēties visai ģimenei. Pateicoties komplektā iekļautajam jumtiņam, baseinu var izmantot arī tie, kam nepatīk vai nav iespējams baudīt intensīvu sauļošanos;Baseina rāmis ir izgatavots no metāla, izturīgs pret lietus un mainīgiem laikapstākļiem. Rāmī izmantotā Seal & Lock sistēma nodrošina drošu un stabilu rāmja elementu savienojumu un novērš koroziju metāla savienojuma vietā;Baseins ir izgatavots no - materiāla, kas apvieno poliestera tīkla serdi un divus biezus PVC slāņus. "Tritech ™ materiālu raksturo paaugstināta izturība un izturība. pievienotais jumtiņš pasargās lietotājus no pārmērīgas saules gaismas. Pateicoties nojumei, jūs varat uz īsu brīdi paslēpties no stariem, neatstājot patīkamo, auksto ūdeni;Metāla kāpnes atvieglo iekāpšanu baseinā un izkāpšanu no tā. Kāpņu papildu funkcija - pakāpienu pacelšana - neļauj bērniem izmantot baseinu bez pieaugušo uzraudzības;Komplektā iekļautais sūknis ar filtru nodrošina ūdens tīrību, kas ļaus ilgāk baudīt vēso ūdeni;Dozators uztur ūdeni tīru un veselīgu, uzturot stabilu hlora līmeni, kas vienmērīgi sadalās pa baseinu;Komplektā iekļautais pārsegs ļauj viegli aizsargāt baseinu no cietiem netīrumiem - zāles, lapām vai kukaiņu gabaliņiem.Baseinā ir 11 133 litri ūdens, kas nodrošina plašas izklaides iespējas un ļauj bez problēmām nirt. Vieglai iztukšošanai ir iebūvēts iztukšošanas vārsts ar plūsmas regulatoru;Komplektā ietilpst:- 396 x 107 cm baseins;- nojume;- sūknis ar 2006 l ietilpību;- sūkņa II tipa filtrs;- sūkņa šļūtenes;- sieti un skavas;- drošības kāpnes;- dozators;- baseina pārsegs;- lāpstiņa remontam;- lietošanas instrukcija;Galvenās iezīmes:Jaunāko tehnoloģiju izmantošana baseinā palielina tā izturību un izturību;Apaļais baseins ir viegli montējams, palielina konstrukcijas stabilitāti un samazina vietas izšķērdēšanu - baseinam nav nepieciešams sānu balsts;Baseinu var samontēt bez instrumentiem;Uz produktu attiecas ražotāja garantija;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 89265
  • Ražotājs: Bestway
  • Baseins paredzēts: pieaugušajiem
  • Preces tips: rāmja baseins
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT