Barošanas Sēdekļi plastmasas JOK KD89358

59,99€
95,99€
Ietaupiet: 36,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Multifunkcionāls bērnu krēsls ar barošanas galdu un rotaļu laukuma funkciju. Komplekts ir izgatavots no plastmasas, un tam ir ļoti jaukas krāsas un raksti. Galdam ir arī iespēja piestiprināt krēsliņu pie īsta krēsla, lai bērns, atrodoties brīvdienās, varētu sēdēt galda augstumā un, piemēram, kopā ar vecākiem ēst maltīti restorānā. Krēsliņa mobilā versija ļauj to salocīt un pārvietot uz jebkuru vietu;Komplektā ietilpst:- balts krēsls ar zaļu salokāmu atzveltni;- sēdeklis ar krēsla regulēšanu 3 pakāpēs;- balts statīvs ar regulēšanu 3 pakāpēs;- zils servēšanas paliktnis, ko var noņemt un nomazgāt jebkurā laikā;- zaļš interaktīvais panelis ar klavierēm;- krēsls ar zaļām siksnām bērna un krēsla nostiprināšanai;- interaktīvā paneļa atrakcijas:- zils slēdzis rotaļlietas iedarbināšanai;- rotaļlietā ir dzeltena poga, kas maina skaņas efektus;- vardīte, kas kokā iedarbina jautras melodijas un gaismas efektus;- klavieres ar dažādām skaņas funkcijām (gamma, dzīvnieku skaņas, jautras melodijas);- koks, kas izgaismots ar krāsainām gaismiņām;- dzeltens lauva uz stūres;- pērtiķis ar banānu, kas karājas uz šūpoļu roktura;Krēsla izmēri:- ārējie izmēri 38 x 29 x 33 cm;- iekšējie izmēri: platums 23 x dziļums 21 x augstums 30 cm;- balts statīvs 34 x 22 x 3 cm;- zils paliktnis 33,5 x 22 x 2,5 cm;- interaktīvais panelis 31 x 19 x 18 cm;- krēsliņa kājas ir regulējamas līdz 6,5 cm augstumam;- siksniņas ir izturīgas, regulējamas un stiprināmas ar plastmasas skavām;Komplekts ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai mājās, bet ir arī neaizstājams ceļojumos, dodoties pie vecmāmiņas, kur nav mazuļiem paredzētu mēbeļu. Komplekts ir ļoti estētisks un nodrošinās ērtu barošanu, kā arī uzmundrinās mazuli;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 89358
  • Ražotājs: JOK
  • Sēdekļa tips: ceļojumiem
  • Augstuma regulēšana:
  • Regulējama atzveltne:
  • Riteņi: nav
  • Materiāls: plastmasas
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT