Aizsargi Un Ķiveres JOK KD91516

-29%
Aizsargi Un Ķiveres JOK KD91516
Padidinti+
19,99€
27,99€
Ietaupiet: 8,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Katram velosipēdistam noderēs universāls sporta komplekts velosipēdam vai skrejriteņam - grozs, ūdens pudele un zvans. Zilais grozs ar GO un cipariem 3,2,1 tiek piestiprināts pie transportlīdzekļa stūres ar 16 cm siksnām. Zvaniņam ir plastmasas skava, ko piestiprināt pie stūres. Ūdens pudeli ar rokturi nostiprina ar 19 cm garām plastmasas siksnām. Komplekts ir izgatavots no plastmasas, zvaniņam ir metāla kupols, un tam ir spēcīga skaņa, kas var brīdināt vadītāju par garāmgājējiem braukšanas laikā. Elastīgajā grozā var glabāt brauciena laikā iegūtos dārgumus. Komplekts ir ļoti estētisks, un to, iespējams, novērtēs ikviens mazais velosipēdists. Universālā zilā krāsa saderēs ar jebkuru transportlīdzekli. Komplektā ietilpst grozs ar rokturi, ūdens pudele ar rokturi, zvans.

Kasetne 20 x 15 x 12 cm;

Ūdens pudele 15 x 6,5 cm ;

Rāmis 11,5 cm;

Siksnas garums ūdens pudeles piestiprināšanai 19 cm;

Vārds 5,5 x 6 cm;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 91516
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT